Palvelut 

Valokuituliittymä

Kuuskaista tarjoaa valokuituliittymiä, joiden kautta asiakkailla on mahdollisuus nopeaan tietoliikenneyhteyteen ja tulevaisuudessa aina vaan tärkeämpiin internetin kautta toimiviin hyöty- ja huvipalveluihin. Valokuituyhteys mahdollistaa mm. viiveettömän pelaamisen, elokuvien lataamisen, valvontapalvelut ja toimivat videoneuvottelu yhteydet

Uudet palvelut vaativat entistä enemmän tietoliikenneyhteydeltä ja valokuitu takaa nopeat yhteydet myös tulevaisuudessa. Nykyaikaiset www-palvelut, suuret tiedostot, etätyösovellukset, laajakaistatelevisio ja verkkopelit tarvitsevat kiinteitä valokuituyhteyksiä.

Valokuituliittymä on saatavissa yksittäisiin rakennuksiin ja asunto-osakkeisiin.

 

Internetpalvelut yksityisille ja yrityksille

Yritysten ja organisaatioiden liiketoimintaa on jatkuvasti siirtynyt enenevissä määrin verkkoon. Toimivat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ovat ehdottoman tärkeitä monien palveluiden toiminnan kannalta. Tiedonhakuun, asiointiin, kaupankäyntiin ja työntekoon liittyvät asiat ovat osa tämän päivän tietoliikenneyhteiskuntaa. Kuuskaista tarjoaa yksityisille ja yrityksille nopeat yhteydet, kiinteät julkiset IP-osoitteet sekä VLAN -verkot. Yksityisille ja yrityksille tarjoamme nopeudeltaan 50Mb/s – 200Mb/s yhteyksiä. Saatavissa on myös nopeampia yhteyksiä sopimuksen mukaan.

 

Internetpalvelut taloyhtiöille

Enenevässä määrin yritykset ja organisaatiot tarjoavat palveluita internetin kautta. Se on hyödyllinen ja useimmiten välttämätön tiedonhakuun, asiointiin, kaupankäyntiin ja työntekoon. Kuuskaista tarjoaa taloyhtiöille nopeat yhteydet. Tarjoamme nopeudeltaan 10Mb/s – 200Mb/s yhteyksiä. Saatavissa on myös nopeampia yhteyksiä sopimuksen mukaan.

Huom! Talo- tai kiinteistöyhtiön sisäverkko saattaa asettaa rajoituksia loppukäyttäjien yhteysnopeuksiin.

 

TV-palvelut

Kuuskaista tarjoaa asiakkailleen Maxivision Viihde -palvelua yhdessä 100Mb/s Internetin kanssa.